DESPRE NOI

550

Participanti


3

Curse


Acest cros imbina bucuria de a face miscare cu placerea de a savura vinul in mijlocul peisajelor pitoresti ale judetului Valcea. In cadrul evenimentului “VIN’ la alergat” editia a doua se vor desfasura trei curse de alergare: 4 km, 12 km si 20 de km. Punctul de plecare si sosire va fi in comuna Maciuca situata la 25 km de Dragasani, 59 km de Craiova, 58 km de Slatina, 64 km de Ramnicu Valcea si 110 km de Targu Jiu.

Pe toata durata curselor, la punctele de hidratare, participantii vor putea degusta vinurile specifice zonei. La finalizarea curselor, participantii vor savura bucate traditionale si vin intr-o atmosfera de sarbatoare romaneasca. Toti participantii vor primi medalii, iar castigatorii se vor bucura de premii speciale. Organizatorii vor incerca sa captureze momentele cele mai frumoase.

Performanta individuala a fiecarui participant se va masura in timpul alergat, dar si in procentul de bucurie atins pe parcurcul si la finalul cursei. Avand convingerea ca un astfel de eveniment ne uneste, ne aduce mai aproape de satul autentic romanesc si de marea sarbatoare nationala, va asteptam cu drag.

Curse & Participanti


Cursa “Vin Demidulce” – traseu de 4 km 200 locuri
Cursa “Vin Demisec” – traseu de 12 km 200 locuri
Cursa “Vin SEC” – traseu de 20 km 150 locuri
*mentiune: varsta peste 18 ani

Crosul VIN' la alergat

Asociatia Green Evolution impreuna cu Primaria Comunei Maciuca din judetul Valcea, Asociatia Grupul de Actiune Locala "Tinutul Vinului" si Camera de Comert si Industrie Valcea organizeaza in data de 26 octombrie 2019 cea de-a doua editie a crosului “VIN’ la alergat”. Participantii vor avea ocazia sa se bucure de miscare si sa redescopere farmecul tinutului vinului din podgoria Dragasani.

INSCRIE-TE
ACUM